09.11.2017 року на базі ДНЗ КТ № 11 Прилуцької міської ради було проведено засідання міського методичного об'єднання інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Інноваційні підходи до оцінювання фізичної готовності дошкільників»

/Files/images/hovzun/obdn2017/DSCN0132.JPG

09.11.2017 року на базі дошкільного навчального закладу комплексного типу № 11 Прилуцької міської ради було проведено засідання міського методичного об'єднання інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Інноваційні підходи до оцінювання фізичної готовності дошкільників». Під час круглого столу «Інноваційні підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ. Оцінювання фізичної готовності дошкільників» учасники обговорили форми і методи організації фізкультурно-оздоровчої роботи в закладі, наголосили на ролі просвітницької роботи по формуванню здорового способу життя серед вихованців та їх батьків.

Зубко Т.А., методист ММЦ управління освіти, надала методичні рекомендації інструкторам по використанню методики Є.Вільчковського на заняттях з фізкультури в різних вікових групах.

В ході практичного перегляду заняття з фізкультури в старшій групі за методикою Є.Вільчковського інструктор з фізкультури ДНЗ КТ № 11 Ховзун О.В. використала груповий спосіб організації дітей. Дошкільнята виконували загальнорозвиваючі вправи з палицями. Підбір основних рухів на занятті відповідав вимогам освітньої програми від 2 до 7 років «Дитина». Учасники ММО відмітили тісну співпрацю сестри медичної та інструктора під час заняття. Моторна щільність та емоційне забарвлення вихованців були на високому рівні.

/Files/images/hovzun/obdn2017/DSC03060.JPG /Files/images/hovzun/obdn2017/DSC03114.JPG

/Files/images/hovzun/obdn2017/DSCN0137.JPG /Files/images/hovzun/obdn2017/DSCN0150.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 329

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.