11.05.2018 року на базі дошкільного навчального закладу № 11 Прилуцької міської ради відбулося заключне засідання міського методичного об'єднання вихователів старших груп ДНЗ (керівник Швидкова І.М., вихователь-методист ДНЗ №19).

/Files/images/11_gruppa/baranova/DSCN0297.JPG

В ході круглого столу «Ознайомлення дошкільників з працею дорослих» педагоги ДНЗ №11 поділились з колегами досвідом роботи по формуванню уявлень про професії у дітей старшого дошкільного віку в процесі ігрової діяльності. Учасники засідання переглянули заняття «У світі професій» (вихователь Баранова Л.Б.), під час якого діти закріпили знання про професії дорослих, взаємозалежність у роботі різних професій.

Учасники методичного об’єднання переглянули виставку дидактичних ігор та ігрових посібників.

Під час засідання методичного об’єднання, з метою забезпечення наступності ланок дошкільної освіти та початкової школи, вихователем ДНЗ №19 Назариною С.О., було проведене навчання вихователів за програмою-методичним комплексом «Впевнений старт». Педагогам був презентований програмно-методичний комплекс «Впевнений старт» та показані переваги та можливості роботи за ним.

Керівником ММО, Швидковою І.М., було проведене підсумкове анкетування за результатами роботи методичного об’єднання.

/Files/images/11_gruppa/baranova/DSCN0298.JPG /Files/images/11_gruppa/baranova/DSCN0299.JPG

/Files/images/11_gruppa/baranova/DSCN0300.JPG /Files/images/11_gruppa/baranova/DSCN0301.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.